Online Gasztronómiai Magazin

Kefírben párolt harcsa

A kefírben párolt harcsa recept hozzávalói

60 dkg harcsa, 2 dl kefír, 2 dl tejszín, kakukkfű, 50 dkg burgonya, 1 csomag petrezselyem, 3 szál póréhagyma, 5 dkg vaj, kapor

Kefírben párolt harcsa

Kefírben párolt harcsa

 

A kefírben párolt harcsa recept elkészítése

 

Hal, ezúttal kifejezetten egyszerűen. Hétköznapi recept, már ami az elkészítést illeti, mert a végeredmény bizony egy hétvégi asztalon is megállja a helyét. Nézzék meg, hogyan készül, és természetesen készítsék el Önök is így otthon!

Azzal kezdünk most, hogy a harcsát besózzuk, majd az egyik felmelegített serpenyőben elősütjük. A Mit főzzünk ma? műsorában a burgonyát már előre megfőztük. Ezután vajat olvasztunk, kaprot teszünk a vajhoz, majd belerakjuk a burgonyát. Apró trükk, és nagyon jó íze lesz!

Mindezek után a póréhagymát felvágjuk, hozzáadjuk a halhoz. A kefírt is beletesszük. A szürkeharcsához aktuális árat itt találnak. Ha nagyon árérzékenyek, de mindenképp el szeretnék készíteni ezt a receptet, az afrikai harcsa olcsóbb, abból is elkészíthetik. Aktuális árat itt találnak.

Ne ijedjenek meg, a kefír először szét fog esni, de elárulok egy kis titkot: ha pici tejszínt tesznek bele, hamarabb visszanyeri a sűrűségét, és egy sűrű mártást kapunk.

Tálalásnál koktélparadicsommal és kaporral díszítjük. Gyors, egyszerű: egy igazi legényétel, ellenben látványos, tehát ünnepekkor is elővehetik!

 

Egy másfajta halrecepthez kattintsanak ide!

 

Jó böngészést a Mit főzzünk ma?-videók között, itt! Ha szeretnének még válogatni további húsos receptek között, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és válasszák ki a mai hangulatokhoz leginkább passzoló receptet. Várjuk vissza Önöket holnap is!

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el! És jöjjenek vissza holnap is, várjuk Önöket!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el!

Jó étvágyat kívánunk!Comments are closed.