Online Gasztronómiai Magazin

Keksztorta

A keksztorta recept hozzávalói

háztartási keksz, tejföl, kristálycukor, 1 csomag vaníliás cukor, gyümölcs, gyümölcszselé

Keksztorta

Keksztorta

 

A keksztorta recept elkészítése

 

Van ugye a nagyon különleges, nagyon felvágós desszert, és van az, amit könnyen elkészítünk, hétköznapi hozzávalókból. És amit mégis legalább annyira szeretünk, mint a nagyon komoly tortákat. Most egy ilyen recept következik. Próbálják ki!

A tejfölt és decinként egy kanál kristálycukrot + a vaníliás cukrot elkeverjük, leteszünk a tálba egy sor kekszet, erre tejfel jön, erre keksz, erre ( a legnagyobb meglepetésedre!) tejfel, majd keksz... amíg van alapanyag, és két-három centi híján tele a tál.

Ezután jön az idénybefőtt, amire nézve a követelmény, hogy kissé savanykás legyen: meggy, kajszi-, őszibarack, vagy ahogyan szereted...

 

A recept folytatását A Seafalcon főz oldalon olvashatják!

 

Egy másfajta édességet, jelen esetben palacsintát, itt találnak!

 

Jó böngészést a Mit főzzünk ma?-videók között, itt! Ha körülnéznének még húsos receptek között is, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak köztük, ami megtetszik, készítsék el!

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el! Természetesen várjuk vissza holnap is!

Jó étvágyat kívánunk!Comments are closed.