Online Gasztronómiai Magazin

Királyrákos falatkák

A királyrákos falatkák recept hozzávalói

30 dkg tisztított királyrák, 5 dkg vaj, 1 db lime, petrezselyem, 1 dl fehér bor, 1 gerezd fokhagyma, 3 dl lecsepegtetett joghurt, póréhagyma, só, 1 db baguette

Királyrákos falatkák

Királyrákos falatkák

 

A királyrákos falatkák recept elkészítése

 

Igazán egyszerűen, igazán különlegesen. Falatkákról van szó, hívhatjuk akár szendvicsnek is. Nézzék meg, hogyan készülnek, és készítsék el Önök is így!

A tisztított királyrákot kevés olajon lepirítjuk. Sózzuk. Zúzott fokhagymát adunk hozzá, és fehérborral felöntjük. A lime levével meglocsoljuk. Végül a tűzről levéve kevés vajat adunk hozzá. Hagyjuk kihűlni. A királyrákhoz aktuális árakat itt találnak.

A lecsepegtetett joghurtot kevés sóval és vágott póréhagymával összekeverjük. A baguette-t felszeleteljük karikákra. Megkenjük a joghurtos krémmel. A királyrák falatokat egy-egy szelet baguette-re helyezzük, tálaljuk.

 

Egy másik királyrákos receptért kattintsanak ide!

 

Ha megnéznének húsos recepteket is, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és válasszák ki a mai hangulatokhoz leginkább passzoló receptet.

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el! Természetesen várjuk vissza Önöket holnap is, jöjjenek!

Jó étvágyat kívánunk!Comments are closed.