Online Gasztronómiai Magazin

Kókuszos, barackos golyók

A kókuszos, barackos golyók recept hozzávalói

3 dkg aszalt sárgabarack, kókuszreszelék, 2 evőkanál víz

Kókuszos, barackos golyók

Kókuszos, barackos golyók

 

Kókuszos süti, de nem golyó:). A sárgabarack adja az alapjelleget, aki szereti, annak kötelező kipróbálni. Remek kísérő egy délutáni vendégséghez, beszélgetéshez - próbálják ki! Plusz pontosítjuk magunkat, mert lehet golyót is formázni belőle, ahogy tetszik:).

Erre az édességre is igaz: az apróságok néha nagyobbat tudnak durranni, mint a nagyon különleges torták:). Próbálják ki!

 

A kókuszos, barackos golyók recept elkészítése

 

A sárgabarackot aprítógépbe tesszük és pár perc alatt apróra vágjuk. Hozzáadjuk a vizet vagy a rózsavizet, majd a kókuszreszeléket.

Amikor szépen összeállt, egy teáskanálnyi adagból golyót formázunk és kókuszreszelékbe forgatjuk. Az aszalt sárgabarack beszerzéséhez aktuális árat itt talál.

A recept folytatását az Alexandra gasztroblogja Sydneyből oldalán olvashatják!

 

Itt ajánlunk egy másik kókusszal készülő receptet!

 

Jó böngészést a Mit főzzünk ma?-videók között, itt! Ha körülnéznének még változatos húsos receptek között is, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak köztük, ami megtetszik, készítsék el!

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el! Természetesen várjuk vissza holnap is!

Jó étvágyat kívánunk!Comments are closed.