Online Gasztronómiai Magazin

Kókusztejes csirkemell grillezett ananásszal

A kókusztejes csirkemell grillezett ananásszal recept hozzávalói

80 dkg csirkemell, 1 db ananász, 1 doboz kókusztej, 2 szál chilipaprika, só, 2 db lime héj, 1 evőkanál currykrém, kevés barnacukor

Kókusztejes csirkemell grillezett ananásszal, a kép illusztráció, forrás: Pixabay

Kókusztejes csirkemell grillezett ananásszal, a kép illusztráció, forrás: Pixabay

 

A kókusztejes csirkemell grillezett ananásszal recept elkészítése

 

Ez most egy igazán egzotikus recept, ahogyan a címe is mutatja. Igazi Európa és a világ ízei magyarul recept. Ráadásul igazán könnyedén el lehet készíteni, így, véleményünk szerint minden érv mellette szól. Nézzék meg, hogyan készül, és készítsék el Önök is így!

A pác hozzávalóit lábosba tesszük, 5-6 perc alatt összeforraljuk és teljesen lehűtjük. A páclébe helyezzük a csirkemell szeleteket, egy- két napig hagyjuk, hogy a csirke minél több fűszeres kókusztejet magába szívjon. A csirkemellhez aktuális árat itt találnak.

Grillezett ananász szeletekkel együtt tálaljuk majd. Forró grillrácsra tesszük az ananászszeleteket és a csirkét. Pont egyforma lesz a sülési ideje mindkettőnek.

 

Itt adunk egy másfajta, ananásszal készülő receptet.

 

Ha pedig szeretne még válogatni, böngészni gyümölcsös receptek között, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megteheti.

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el! Természetesen várjuk vissza holnap is!

Jó étvágyat kívánunk!Comments are closed.