Online Gasztronómiai Magazin

Korianderes mexikói húsdaráló

A korianderes mexikói húsdaráló recept hozzávalói

1/3 csésze almaborecet, 1/3 csésze borecet, 1/3 csésze olaj (olíva), 1/3 csésze aprított koriander/klasszikus petrezselyem, 6 gerezd aprított fokhagyma, 1 db zöldcitrom/citrom leve, 2 evőkanál kömény, 1 evőkanál egész bors, 40 dkg sertéscomb

Korianderes mexikói húsdaráló

Korianderes mexikói húsdaráló

 

A korianderes mexikói húsdaráló recept elkészítése

 

Európa és a világ ízei magyarul, most a tengerentúlra kalandozunk. Mert, a mexikói ízvilág nagyon közel áll a magyar konyhához, és így a mi ízlelőbimbóinkhoz is. Az apró eltérések teszik egzotikussá a közép-amerikai ország zamatait.

A következő receptben a koriander és kömény kombinációja ezt a kettősséget testesíti meg. A pác akkor lesz tökéletes, ha egy napig állni hagyjuk, és csak ezután helyezzük bele a húst. Többféle húsból is el lehet készíteni ezt a receptet.

Ha marhát, sertést vagy bárányt készülünk sütni, akkor a pácolási idő 6-, szárnyasok esetében 4-, míg hal készítése előtt 1 óra. Marhahúshoz tájékoztató, aktuális árat itt találnak.

A pikáns öntettel pácolt húsokhoz pikáns köret illik, amely lehet friss retek, újhagyma Globus Ínyenc mártással nyakonöntve.

 

Egy másik egzotikus receptet itt találnak!

 

Jó böngészést a Mit főzzünk ma?-videók között, itt! Ha körülnéznének még változatos húsos receptek között, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak köztük, ami megtetszik, készítsék el!

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el! Természetesen várjuk vissza holnap is!

Jó sütés-főzést!Comments are closed.