A krémleves zöld fokhagymából recept hozzávalói
- 40 dkg zöld fokhagyma,
- 10 dkg vaj,
- 5 dkg liszt,
- 2 dl tejszín,
- 2 dl zöldség alaplé,
- 20 dkg mozzarella sajt,
- só,
- bors

Krémleves zöld fokhagymából
A krémleves zöld fokhagymából recept elkészítése
A krémlevesek könnyed hangulatát megdobjuk most a fokhagymával. Egyszerű, gyorsan elkészíthető recept, a fokhagyma miatt pedig egészséges is. Próbálják ki!
A nagyobb darabokra vágott fokhagymát vajon megpirítjuk, liszttel megszórjuk, alaplével és tejszínnel felengedjük, fűszerezzük, majd kiforraljuk, és turmixgépben pürésítjük. A füstölt mozzarella sajt aktuális árát itt találja.
Mozzarellasajtból galuskaformát szaggatunk, a tányérba tesszük, rámerjük a forró levest. Meleg bagettet adjunk hozzá! Ha szeretnének még további levesreceptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik.

Krémleves zöld fokhagymából, ahogyan a Mit főzzünk ma? konyhájában készült
Egy másik különleges leves receptért kattintson ide!
Jó böngészést a Mit főzzünk ma?-videók között, itt! Ha körülnéznének még változatos húsos receptek között is, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak köztük, ami megtetszik, készítsék el!
Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el!
Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el! És jöjjenek vissza holnap is, várjuk Önöket, mi itt leszünk!
Jó étvágyat kívánunk!