Online Gasztronómiai Magazin

Kreol csirkedarabkák paradicsomkarikákkal, fufuval

A kreol csirkedarabkák paradicsomkarikákkal, fufuval recept hozzávalói

60 dkg csirkemell, só, 25 dkg paradicsom, rozmaring, 3 dl tej, 10 dkg kukoricadara

Kreol csirkedarabkák paradicsomkarikákkal, fufuval

Kreol csirkedarabkák paradicsomkarikákkal, fufuval

 

A kreol csirkedarabkák paradicsomkarikákkal, fufuval recept elkészítése

 

Európa és a világ ízei magyarul, ez most egy igen távoli kirándulás, Sorel ötlete volt. A kongói alapötlet persze sokat változott a Mit főzzünk ma? konyhájában, de ennek a technológiának épp ez a lényege. Nézzék meg, hogyan készül, valóban egyszerű és nagyon recept! És persze készítsék is el így!

A csirkehúst darabokra vágjuk, sóval pirosra sütjük. A csirkemellhez aktuális árat itt találnak.

A paradicsomot karikákra vágjuk, majd a forró olajba helyezzük. 1 pohár vizet öntünk rá, utána ízesítjük, a sült csirkedarabokat pedig betesszük a paradicsomszószba. 15 percig főzzük, a végén a fehér babot beleöntjük és összekeverjük, lezárjuk. Lehet is fogyasztani!

A búzadarát a forró vízbe öntjük, és annak megfelelően, hogy milyen keményre akarjuk készíteni, rakunk bele lisztet.

A későbbiekben arra is lesz mód, hogy megnézzük, Bob bácsi miként készít fufut. Ha azt mondjuk, az lesz az igazán autentikus, nem térünk el a valóságtól.

 

Nézzenek meg egy indiai inspirációjú receptet is!

 

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el! Természetesen várjuk vissza holnap is!

Jó étvágyat kívánunk!Comments are closed.