Online Gasztronómiai Magazin

Krumplis palacsinta, teljes videórecept

A krumplis palacsinta, teljes videórecept hozzávalói

40 dkg lazac, 1 db sárgarépa, 10 dkg brokkoli, 10 dkg karfiol, 2 dl tejszín, só, 1 dl tejföl, 1 dkg kaviár, 1 gerezd fokhagyma, 5 dkg liszt

A burgonyát sós vízben megfőzzük. A főtt burgonyát áttörjük burgonyanyomóval és beletesszük egy tálba. Hozzáadjuk a tojást, a tejet és a sót. Ha túl híg, liszttel sűrítjük. Ebből a tésztából palacsintát sütünk. A palacsinta alapreceptjét egyébként itt találják.

Persze, hogy megtévesztő a cím, mert nem egy sima burgonyás palacsintáról van szó, sőt. Lazac, kaviár - ennyit előzetesen. A lazachoz aktuális árat itt találnak. A lényeg pedig itt van:

 

Krumplis palacsinta, teljes videórecept

 

[brid video="215822" player="11524" title="Mit fzznk ma Krumplis palacsinta klnlegesen teljes viderecept"]

 

És ahogy ilyenkor mindig el szoktuk mondani: ha jól dolgoztak együtt a fiúkkal, Önöknél is ilyen lesz a végeredmény:

Krumplis palacsinta, teljes videórecept

Krumplis palacsinta, teljes videórecept

 

Ha szeretnének még böngészni további halas, esetleg rákos, kagylós receptek között, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Reméljük, találnak majd újdonságot, és el is készítik.

 

A teljes szöveges receptet itt találják.

 

Itt pedig másik lazacos recept, ha már.

 

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el! Természetesen várjuk vissza holnap is!

Jó sütés-főzést!Comments are closed.