Online Gasztronómiai Magazin

Libamáj roston sütve

A libamáj roston sütve recept hozzávalói

70 dkg libamáj, 30 dkg cseresznye, 10 dkg vaj, só, bors, 2 cl konyak, 1 cl balzsamecet, 60 dkg újburgonya, 4 evőkanál méz, 10 dkg újhagyma

Libamáj roston sütve

Libamáj roston sütve

 

A libamáj roston sütve recept elkészítése

 

A libamáj az ínyencek étele, és szerintem megéri időnként egy-egy jó receptet kiválasztani, amivel ezt a különlegességet elkészítjük. Remélem, ez a mai jó választás lesz, és Önök is kipróbálják! Nézzék meg, hogyan készül, és természetesen készítsék el Önök is így otthon!

Tudják, sosem árulunk zsákbamacskát, itt találják a részletes ártájékoztatót egyrészt a libamájhoz, másrészt pedig a mézhez, mert nem mindegy a minőség!

Azzal kezdünk most, hogy a felszeletelt libamájat a vaj felén megsütjük. Ezután kivesszük a serpenyőből, majd a vaj másik felét hozzáadjuk. és megsütjük rajta a finomra vágott újhagymát.

Mézzel felengedjük, hozzátesszük a kimagozott cseresznyét, sót, borsot, konyakot és balzsamecettel összeforraljuk. Köretként karikára vágott, főtt, pirított újburgonyát adunk.

 

Ha mégsem engedhetik meg maguknak a libamájat, gond akkor sincs, mert itt adunk egy májas receptet!

 

Jó böngészést a Mit főzzünk ma?-videók között, itt! Ha szeretnének még válogatni további húsos receptek között, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak!

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el! És jöjjenek vissza holnap is, várjuk Önöket!

Jó étvágyat kívánunk!Comments are closed.