Online Gasztronómiai Magazin

Libamell roston sült zöldségekkel

A libamell roston sült zöldségekkel recept hozzávalói

30 dkg füstölt libamell, 8 szelet toastkenyér, 2 db sárgarépa, 1 db zellergumó, 10 dkg gomba, 2 db cukkini, 2 db paradicsom, 1 db zöldpaprika, vaj, krémsajt

Libamell roston sült zöldségekkel

Libamell roston sült zöldségekkel

 

A libamell roston sült zöldségekkel recept elkészítése

 

Ezúttal különlegesség kerül a konyhaasztalra, épp ezért megadjuk a módját, hogy az elkészítése se legyen szokványos. Nézzék meg, készítsék el így!

A füstölt libamellet kimondottan vékony szeletekre vágjuk. A tisztított sárgarépát, zellergumót max. 3 mm vastagságú szeletekre vágjuk. A gombát, cukkinit, paradicsomot, zöldpaprikát vastagabbra is darabolhatjuk, hiszen ezek puhább zöldségek. A libamellhez aktuális árat itt találnak.

A serpenyőben megsütjük a zellert és a sárgarépát, hozzáadjuk a libamell filéket, majd utána következnek a zöldségek. Természetesen a toastkenyeret is megpirítjuk. Tálaláskor a kenyér lesz a talapzat, erre tálaljuk rá a sült libamellet, a zöldségek társaságában. Fűszeres tejfölt készíthetünk hozzá.

Ha szeretnének még válogatni további húsos receptek között, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és válasszák ki a mai hangulatokhoz leginkább passzoló receptet.

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el! Várjuk vissza Önöket holnap is!

Jó étvágyat kívánunk!Comments are closed.