Online Gasztronómiai Magazin

Lime-os szűzpecsenye csiperkével

A lime-os szűzpecsenye csiperkével recept hozzávalói

60 dkg sertésszűz, 4 fej csiperke gomba, 4 db lime, 1 dl fehérbor, 50 dkg pappardelle, 1 dl tejszín, 10 dkg zöldspárga, só, bors

 

 

A lime-os szűzpecsenye csiperkével recept elkészítése

 

Citrusos irányban indulunk el ma, gombával, hússal. Nem nehéz elkészíteni ezt a receptet, ellenben nagyon látványos lesz a végeredmény, vágjanak bele bátran! Nézzék meg, hogyan készül, és természetesen készítsék is el így otthon!

A sertésszűz a sertés legnemesebb része, ezzel fogunk ma dolgozni. Azzal kezdünk most, hogy először  lehártyázzuk. A felszeletelt húst ezúttal nem klopfoljuk,  csak kézzel megnyomkodjuk. A lime-ot megtisztítjuk, karikára vágjuk.

A szűzpecsenyéhez aktuális árat itt találnak.

Mindezek után a zöldcitromot, azaz a lime-ot megtisztítjuk, karikára vágjuk. Köretnek a papardelle-t feltesszük főni. A gombát is karikákra vágjuk, a spárgát is felszeljük, a fejét nagyobb, a többi részét pedig kisebb darabokra. A hús mellé kerül a gomba, majd rátesszük a húsra.

A lime-ot kicsit megpirítjuk, majd rátesszük ezt is a gombára. Fehérborral felöntjük, lefedjük, és kicsit hagyjuk párolódni, majd kivesszük. A spárgát is beletesszük a serpenyőbe, tejszínt adunk hozzá, majd végül a tésztát. Tálaláskor a tészta mellé helyezzük a húst.

Lime-os szűzpecsenye csiperkével

Lime-os szűzpecsenye csiperkével

A teljes videóreceptet itt találják.

 

Itt pedig egy másik szűz-recept, más karakterrel.

 

NÉZZÉK MEG TOVÁBBI AJÁNLATAINKAT IS!

Jó böngészést a Mit főzzünk ma?-videók között, itt!

Ha szeretnének még válogatni húsos receptek között is, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és válasszák ki a mai hangulatokhoz leginkább passzoló receptet.

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válasszák ki, amelyik legjobban tetszik ma, vagy akár holnap, és készítsék is el!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el! Természetesen várjuk vissza holnap is!

Jó sütést, főzést, és persze jó étvágyat kívánunk!Comments are closed.