Online Gasztronómiai Magazin

Madársaláta sonkával, debrecenivel, gombákkal

A madársaláta sonkával, debrecenivel, gombákkal recept hozzávalói

15 dkg bacon, 20 dkg madársaláta (más néven galambbegysaláta), 25 dkg erdei gomba keverék, 10 dkg vöröshagyma, olívaolaj, só, bors, 1 cl balzsamecet vagy brandy,  kenyérkocka, 40 dkg puszta debreceni

Madársaláta sonkával, debrecenivel, gombákkal, a kép illusztráció, forrás: Pixabay

Madársaláta sonkával, debrecenivel, gombákkal, a kép illusztráció, forrás: Pixabay

 

A madársaláta sonkával, debrecenivel, gombákkal recept elkészítése

 

Egyszerű, gyors, kicsit húsos saláta receptje következik most. Alaphangulatát a madársaláta adja, nézzék meg, hogyan készül, és természetesen készítsék el Önök is így otthon!

Azzal kezdünk most, hogy a bacont megformázzuk, majd mellé tesszük a bevagdosott debrecenit. Jól megsütjük, mellé az apróra vágott vöröshagymát beletesszük.

Előtte kivesszük a szalonnákat, mivel elég, ha csak egy kicsit „megkapatjuk”.

Ezután tesszük hozzá a gombakeveréket, ízesítjük, balzsamecettel finomítjuk. Tálaláskor a galambbegysalátára kerül a pirított debreceni, szalonna, gomba.

És itt a gyors ártájékoztató a madársalátához, oké, galambbegysalátához.

 

Kattintson ide egy másik salátareceptért!

 

Jó böngészést a Mit főzzünk ma?-videók között, itt!

Ha körülnéznének még változatos húsos receptek között, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak köztük, ami megtetszik, készítsék el!

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el! Természetesen várjuk vissza holnap is!

Jó étvágyat kívánunk!Comments are closed.