Online Gasztronómiai Magazin

Mákos kifli

A mákos kifli recept hozzávalói

  • 30 dkg liszt,
  • 20 dkg porcukor,
  •  25 dkg vaj,
  • 1 db tojás,
  • 15 dkg darált mák
Mákos kifli

Mákos kifli

 

A mákos kifli recept elkészítése

 

Az egyszerű, gyors édes kiflik mákos verziója. Könnyen elkészíthető, nem lehet vele hibázni, és persze mindenki hálás lesz érte! Nézzék meg, hogyan készül, és természetesen készítsék el Önök is így otthon!

Most azzal kezdünk, hogy összekeverjük a lisztet, a porcukrot és a darált mákot. Hozzáadjuk a vajat és a tojást is. A mák aktuális árát itt találja. Az egészet alaposan összedolgozzuk, és kivajazott kifliformába tesszük.

Ha nincs formájuk, kézzel is nyugodtan formázhatnak kifliket. Közepesen meleg sütőben készre sütjük. Tálalásnál a kiflik két sarkát porcukorba mártjuk.

 

Egy másik, kicsit másképp készülő mákos édességreceptünket itt találja.

 

Jó böngészést a Mit főzzünk ma?-videók között, itt! Ha szeretnének még válogatni további húsos receptek között, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és válasszák ki a mai hangulatokhoz leginkább passzoló receptet.

Ha szeretne még további receptek között böngészni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában teheti meg. Nézzen körül, válassza ki a mai hangulatának megfelelő receptet, és készítse el!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el! És, jöjjenek holnap is, mi itt leszünk!

Jó étvágyat kívánunk!Comments are closed.