Online Gasztronómiai Magazin

Makrélával töltött paprika

A makrélával töltött paprika recept hozzávalói

20 dkg füstölt makréla, 8 db közepes paprika, 30 dkg krémsajt, 1 dl tejszín, 1 evőkanál kapribogyó, só, bors, citromlé, 5 dkg vaj

 

Makrélával töltött paprika

Makrélával töltött paprika

 

A makrélával töltött paprika recept elkészítése

 

Mit főzzünk ma egy kicsit másképp, nem a megszokott módon. Töltött paprikát, tényleg nem hétköznapi jelleggel. De: elfogadható az ár, és kész a különleges meglepetés! Nézzék meg, hogyan készül, és készítsék el Önök is így otthon!

Azzal kezdünk ma, hogy a paprikákat megfelezzük, valamint, aki nem szereti a magot, kimagozhatja. Ezek után vajon teljesen átsütjük. A makrélát filézzük, bőrét lehúzzuk, áttörjük a hal húsát, adunk hozzá kapribogyót, tejszínt, krémsajtot, citromlevet, összekeverjük és már kész is a töltelék – tehetjük bele a paprikákba. Zöldcitrommal díszítjük, a tetejére pedig borsot szórunk. A makrélához aktuális árat itt találnak.

Köretnek pirított baguette-et javaslok. Tálalásnál a töltött paprika a pirított kenyérre kerül. Egy jó, és hirtelen is elkészíthető desszertötlet: zöldcitrom és trópusi gyümölcs-jégkrémet megdíszítünk kiwivel, mandarinnal és csokival – már csak neki kell látni!

Makrélával töltött paprika, ahogyan a Mit főzzünk ma? konyhájában készült

Makrélával töltött paprika, ahogyan a Mit főzzünk ma? konyhájában készült

 

Egy más hangulatú töltött receptet itt találnak, nézzék meg ezt is!

 

Ha szeretnének még böngészni további halas, esetleg rákos, kagylós receptek között, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Reméljük, találnak majd újdonságot, és el is készítik.

Jó böngészést a Mit főzzünk ma?-videók között, itt! Ha körülnéznének még változatos húsos receptek között is, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak köztük, ami megtetszik, készítsék el!

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el! Jöjjenek holnap is!

Jó étvágyat kívánunk!Comments are closed.