Online Gasztronómiai Magazin

Mandulás csirke

A mandulás csirke recept hozzávalói

60 dkg csirkemell, 2 db tojás, 2 dl joghurt, 1 evőkanál méz, 25 dkg salátamix, 5 dkg liszt, só, 15 dkg vaj, 3 db lime, 15 dkg tördelt mandula, 1 köteg citromfű

Mandulás csirke

Mandulás csirke

 

A mandulás csirke recept elkészítése

 

Ha egy könnyedebb ételre vágynak, itt van hozzá egy remek recept. Csirke, mandula, saláta - optimális kombináció. Friss, ropogós hangulata van, és persze gyorsan el is készül.

A csirkéből négy szeletet vágunk. Megsózzuk. Lisztben, felvert tojásban, végül a tört mandulában megforgatjuk. Vajban kis lángon óvatosan megsütjük. A csirkemellhez aktuális árat itt találnak.

A lime-ot a héjától megszabadítjuk, felkockázzuk. A citromfüvet összevágjuk. A lime-ot, a citromfüvet és a mézet a joghurthoz keverjük. A salátamix-szel összekeverjük, és a mandulás csirkével tálaljuk.

 

Egy más típusú csirkés receptet itt találnak, nézzék meg ezt is!

 

Jó böngészést a Mit főzzünk ma?-videók között, itt! Ha körülnéznének még változatos húsos receptek között, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak köztük, ami megtetszik, készítsék el!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el!

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el! És jöjjenek vissza holnap is, várjuk Önöket!

Jó étvágyat kívánunk!Comments are closed.