A Mango Lassi hozzávalói
1 evőkanál cukor, 175 ml natúr joghurt, 1 db mangó, 1,5 dl tej

Mango Lassi
A mango lassi elkészítése
Fontos, hogy jó érett mangót vásároljunk. Hámozzuk meg a gyümölcsöt, vágjuk kockára, majd a többi hozzávalóval turmixoljuk össze. Aktuális mangó árat itt találnak!
Ha elkészült, öntsük poharakba, és tegyük pár órára a hűtőbe.
Ha kedvet kaptak egy jó indiai recepthez, kattintsanak ide!
Nem véletlenül ajánlottunk tandoorit, mert a lassi is indiai eredetű, bővebben erről itt olvashatnak! És még egy fontos dolog, ahogyan azt a hivatkozásunk is megerősíti: még ízletesebb, ha friss fűszernövényekkel is kiegészítjük.
Szóval, készítsék el, és, persze, ha már a Mit főzzünk ma? oldalon járnak, készítsék el a -tandoori receptünket is!
Valamint, jó böngészést a Mit főzzünk ma?-videók között, itt! Ha körülnéznének még változatos húsos receptek között is, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak köztük, ami megtetszik, készítsék el!
Egészségükre!