Online Gasztronómiai Magazin

Mangósalsás sült pisztráng, teljes videórecept

A mangósalsás sült pisztráng, teljes videórecept hozzávalói

4 db pisztráng, 3 dkg újburgonya, 4 db tojás, 20 dkg salátamix, 4 db koktélparadicsom, 12 dkg angol zöldbab, olívaolaj, só, bors, 3 szál koriander, 1 db mangó, 1 db chili, 2 db lime

Aki nap mint nap követi a Mit főzzünk ma? oldal receptjeit, tudja, hogy a pisztránggal különösen jóban vagyunk. Ennek megfelelően, amikor elővesszük, mindig mutatunk valami újat az elkészítésben. Most is így lesz, nézzék meg, hogyan készül, és készítsék el Önök is így otthon!

Főzzük meg sós vízben a burgonyát, majd szűrjük le. Egy másik adag vízben a jó alaposan megmosott tojást főzzük keményre, majd 4 perc elteltével adjuk hozzá a babot. Ha megfőtt szűrjük le, a tojást pucoljuk meg és vágjuk negyedekre. A pisztránghoz aktuális árat itt találnak.

 

Mangósalsás sült pisztráng, teljes videórecept

 

Pincér és szakács, bár egy helyen dolgoznak, fura barátságot ápolnak egymással. Már ha lehet ezt barátságnak nevezni...

A Mit főzzünk ma? konyhájában most kiderül, hogy bizony lehet, pincér és szakács együtt dolgozik azon, hogy Önök egy remek pisztrángreceptet kapjanak. Így legyen hát:

 

[brid video="213808" player="11524" title="Mit fzznk ma Mangsalss slt pisztrng teljes viderecept"]

 

A megsült halat rakjuk a salátára, és adjuk mellé a salsát, és ha figyeltek a fiúkra, ez lesz a végeredmény:

Mangósalsás sült pisztráng, teljes videórecept

Mangósalsás sült pisztráng, teljes videórecept

A teljes szöveges receptet a biztonságos elkészítés kedvéért itt találják.

És ha már benne vagyunk a halkészítésben, ajánlunk még egy jó kis halreceptet!

 

Ha szeretnének még böngészni további receptek között, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában tehetik meg. Nézzenek körül, válasszanak, készítsék el a kedvükre való receptet. Térjenek vissza holnap is egy újabb receptért!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el!

Ha körülnéznének még húsos receptek között is, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és válasszák ki a mai hangulatokhoz leginkább passzoló receptet!

Jó sütés-főzést, salátázást!Comments are closed.