Online Gasztronómiai Magazin

Mangósalsás sült pisztráng

A mangósalsás sült pisztráng recept hozzávalói

4 db pisztráng, 3 dkg újburgonya, 4 db tojás, 20 dkg salátamix, 4 db koktélparadicsom, 12 dkg, angol zöldbab, olívaolaj, só, bors, 3 szál koriander, 1 db mangó, 1 db chili, 2 db lime

 

[brid video="213798" player="11524" title="Mit fzznk ma Mangsalss slt pisztrng elzetes"]

 

A mangósalsás sült pisztráng recept elkészítése

 

A pisztráng nem mindennapos vendég a konyhában, ezért nem szokványos a recept sem, amelyet kapott. Nézzék meg, hogyan készül, és természetesen készítsék el Önök is így otthon!

Főzzük meg sós vízben a burgonyát, majd szűrjük le. Egy másik adag vízben a jó alaposan megmosott tojást főzzük keményre, majd 4 perc elteltével adjuk hozzá a babot. Ha megfőtt szűrjük le, a tojást pucoljuk meg és vágjuk negyedekre.

A halat irdaljuk be, sózzuk, borsozzuk, majd olívaolajjal megkenve süssük meg serpenyőben. A pisztránghoz aktuális árat itt találnak.

Tegyük tálra a salátát, rakjuk rá a kihűlt felezett burgonyát, kupacba a babot, a tojáscikkeket, a felezett paradicsomokat, locsoljuk meg olívával.

Készítsük el a salsát: turmixgépben a koriandert, a kockázott mangót, a kierezett chilit, a reszelt gyömbért, a lime levét és a sót keverjük jól össze. Ennyi az egész!

A megsült halat rakjuk a salátára, és adjuk mellé a salsát.

Mangósalsás sült pisztráng

Mangósalsás sült pisztráng

 

Kipróbálna egy afrikai harcsás receptet is? Tessék!

A teljes videóreceptet itt találják, hogy még könnyebb legyen elkészíteni ezt a különleges receptet!

 

Jó böngészést a Mit főzzünk ma?-videók között, itt! Ha szeretnének még válogatni további húsos receptek között, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak!

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el! És jöjjenek vissza holnap is, várjuk Önöket!

Jó étvágyat kívánunk!Comments are closed.