Online Gasztronómiai Magazin

Matjes heringfilé szendvicsként elkészítve

A matjes heringfilé szendvicsként elkészítve recept hozzávalói

10 dkg krémsajt, só, fehér bors, 10 dkg kígyóuborka, 1 csomó újhagyma, 10 dkg kaliforniai paprika, 1 db citrom, 8 db extrudált kenyér, 40 dkg heringfilé

Matjes heringfilé szendvicsként elkészítve

Matjes heringfilé szendvicsként elkészítve

 

A matjes heringfilé szendvicsként elkészítve receptje

 

Nem csak az úgymond nagyobb ételekre kell rákészülni, hanem az apróságokra is. Teszem azt, ha épp heringre vágyunk, akkor is tartsuk meg ezt a jó szokást. Tehát, nem csak felbontunk egy konzervet, és kikanalazzuk, hanem formálunk belőle egy nagyszerű ételt. Itt a példa, nézzék meg, és legközelebb természetesen készítsék is el így otthon!

Azzal kezdünk most, hogy a krémsajthoz hozzáadjuk az apróra vágott pritaminpaprikát. Finoman ízesítjük: kevés sót, fehérborsot szórunk bele. A felvágott uborkát és az újhagymát is beletesszük. Ezzel kenjük meg a kenyérszeleteket. Mi a Mit főzzünk ma? adásában egyébként két szeletet tettünk egymásra.

A tetejére ráfektetjük a matjes heringfiléket, majd egy különleges díszt készítünk citromból. A héját vékonyan lehámozzuk, hogy olyan legyen, mint egy szerpentin. Fűszerekkel még díszíthetjük, méghozzá olyképpen, hogy körbeszórjuk velük az ételt. Látványos, egyben ínycsiklandozó lesz, tudják, az étvágy nem csak a gyomor kiváltsága. Egy jól tálalt étel, ahogy mondják is, szemnek, szájnak ingere.

Heringhez aktuális árat itt találnak.

 

Egy másfajta heringreceptet itt találnak, nézzék meg ezt is!

 

Ha szeretnének még böngészni további halas, esetleg rákos, kagylós receptek között, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Reméljük, találnak majd újdonságot, és el is készítik.

Jó böngészést a Mit főzzünk ma?-videók között, itt! Ha körülnéznének még változatos húsos receptek között is, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak köztük, ami megtetszik, készítsék el!

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el! És jöjjenek vissza holnap is, várjuk Önöket!

Jó étvágyat kívánunk!Comments are closed.