Online Gasztronómiai Magazin

Mézes diós brokkoli

A mézes diós brokkoli recept hozzávalói

50 dkg brokkoli, 10 dkg sárga húsú paprika, 10 dkg piros húsú paprika, 10 dkg vöröshagyma, 1 dkg gyömbér, 4 evőkanál szójaszósz, 5 dkg dióbél, 4 dkg méz, só, bors

Mézes diós brokkoli

Mézes diós brokkoli

 

A mézes diós brokkoli recept elkészítése

 

Egyszerű zöldséges recept, egzotikus ízekkel, és elég gyorsan el is készül. Sok érv szól mellette, nézzék meg, hogyan készül, és természetesen készítsék is el így!

Azzal kezdünk most, hogy a diót a mézzel lepirítjuk, a  zöldségeket metéltre vágjuk. Kevés gyömbért reszelünk bele, ezzel adunk egy kis egzotikus ízt, amit fokozunk, vagy inkább kiegészítünk azzal, hogy szójaszószt is teszünk még bele. A brokkolihoz aktuális árat itt találnak.

Mézes diós brokkoli, egy kicsit másképp nézve

Mézes diós brokkoli, egy kicsit másképp nézve

Narancslével felengedjük, amennyit felvesz, annyi fűszerrel még utánaízesítjük. A legvégén rápirítunk, és tálalhatjuk is.

 

És itt van egy másik brokkolis recept, persze kicsit másképp készítve, nézzék meg ezt is!

 

Jó böngészést a Mit főzzünk ma?-videók között, itt! Ha körülnéznének még változatos húsos receptek között, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak köztük, ami megtetszik, készítsék el!

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el! És jöjjenek vissza holnap is, várjuk Önöket!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el!

Jó étvágyat kívánunk!Comments are closed.