Online Gasztronómiai Magazin

Mézes sárgadinnye grillezett gomolyával

A mézes sárgadinnye grillezett gomolyával recept hozzávalói

  • 30 dkg sajt,
  • 40 dkg sárgadinnye,
  • 2 evőkanál méz,
  • 1 evőkanál tökmagolaj,
  • bors
Mézes sárgadinnye grillezett gomolyával

Mézes sárgadinnye grillezett gomolyával

 

A mézes sárgadinnye grillezett gomolyával recept elkészítése

 

Természetesen nem csak a szabadban lehet grillezni, hanem kis ügyességgel a konyhában is. Hűvösebb idő esetén a nyár hangulatát hozhatjuk vissza. Nagyon egyszerű receptről van szó, nézzék meg, hogyan készül, és készítsék el Önök is így otthon!

A gomolyasajtot zsiradék nélkül roston sütjük, fontos, hogy forró legyen a serpenyő. A gerezdekre vágott sárgadinnyét mézzel locsolgatva szintén a forró grillen megsütjük. A sárgadinnye aktuális árát itt találja. Salátabukén tálaljuk, tökmagolajjal meglocsoljuk.

 

Ha kedvet kapott a grillezéshez, kattintson ide egy hasonló receptért!

 

Édességre gondolt? Kattintson ide, nézzen körül! Húsételek között szeretne böngészni, csirkemell, pulykacomb, marha hátszín, sertéscomb? Nem probléma, széles a választék, nézzen körül itt! vagy talán egy jó leves? Itt lehet válogatni!

Ha körülnéznének húsos receptek között is, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak köztük, ami megtetszik, készítsék el!

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el! Természetesen várjuk vissza holnap is!

Jó étvágyat kívánunk!Comments are closed.