Mézeskalácslikőr

A mézeskalácslikőr receptjének hozzávalói

  • 25 dkg nugát vagy nutella,
  • 2 teáskanál mézeskalács fűszer,
  • 4 dl tejszín,
  • 3 dl konyak vagy vodka
Mézeskalácslikőr

Mézeskalácslikőr

 

A mézeskalácslikőr elkészítése

 

Egy kedves, különleges hangulatú vendégrecept, főleg, mert akárhogy is nézzük, közelít a tél.

Vízgőz fölött, felolvasztottam a nugátkrémet, belekevertem a fűszert és a tejszínt, majd hagytam langyosra hűlni, hozzáadtam a vodkát/konyakot. Konyakhoz igen részletes, aktuális árakat itt találnak!

Ha szeretnék tudni, hogy hogyan fejeződik be a téli hangulatot idéző mézeskalácslikőr receptje, kattintsanak erre az oldalra: Ízek, zamatok.

 

Kalácshoz itt egy másik tipp!

 

Jó böngészést a Mit főzzünk ma?-videók között, itt! Ha körülnéznének még változatos húsos receptek között, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak köztük, ami megtetszik, készítsék el!

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el! Természetesen várjuk vissza holnap is!

Jó étvágyat kívánunk!



Comments are closed.