Online Gasztronómiai Magazin

Milánói spagetti egyszerűen

A milánói spagetti egyszerűen recept hozzávalói

20 dkg sonka, 20 dkg gomba, 1 fej hagyma, 4 dl paradicsomlé, sajt, 50 dkg spagetti

Milánói spagetti egyszerűen

Milánói spagetti egyszerűen

 

A milánói spagetti egyszerűen recept elkészítése

 

Európa és a világ ízei magyarul, olyan recept következik most, amit igazából már nem is nevezünk olasznak, annyira mindennapos lett a magyar konyhában, a honi éttermekben is. Ez a nagyon egyszerű, Mit főzzünk ma?-módja a milánói elkészítésének. Nézzék meg, hogyan készül, és használják bátran a receptet otthon! Minél többször!

Most azzal kezdünk, hogy felhevített olajon apróra vágott vöröshagymát üvegesre párolunk, majd pedig morzsolt bazsalikomot, kakukkfüvet, oregánót keverünk el benne. Ezek után csíkokra vágott sonkát, gombát teszünk hozzá, és így együtt az egészet lepirítjuk. A sonkához aktuális árakat itt találnak, magyar sonkához, persze.

Ízesítjük sóval, borssal, nagyon kevés cukorral. Felengedjük az eltett paradicsomlével, és mártássűrűségűre visszaforraljuk.

Forró, lobogó sós vízben szokott módon fogkeményre kifőzzük a spagettit. A kifőzött tésztára tesszük a szószt, tetejére pedig sajtot reszelünk. Ennyire egyszerű, használják bátran, amikor kedvet kapnak hozzá, esetleg kevés az idő!

És persze van egy kis praktika itt, a recept végén. A befőzésnél a paradicsom egy részét fűszeresen is eltehetjük. A sűrű paradicsomlevet ekkor kevés kakukkfűvel, oregánóval és bazsalikommal főzzük fel. A paradicsom befőzésének titkát nemsokára küldjük!

 

Egy másfajta, de szintén olasz típusú receptet itt találnak, nézzék meg ezt is!

 

Nézzék meg további ajánlatainkat is!

Jó böngészést a Mit főzzünk ma?-videók között, itt!

Ha szeretnének még válogatni húsos receptek között is, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és válasszák ki a mai hangulatokhoz leginkább passzoló receptet.

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válasszák ki, amelyik legjobban tetszik ma, vagy akár holnap, és készítsék is el!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el!

Jó étvágyat kívánunk!Comments are closed.