Online Gasztronómiai Magazin

Mini hamis Ischler

A mini hamis Ischler recept hozzávalói

50 dkg liszt, 25 dkg vaj, 12,5 dkg cukor, 1 db tojás, 1 db citrom reszelt héja, 1 dkg őrölt fahéj, 15 dkg málna, csokoládémáz, 12,5 dkg mogyoró

Mini hamis Ischler

Mini hamis Ischler

 

A mini hamis Ischler recept elkészítése

 

Egy kis osztrák kirándulás, azaz ismét Európa és a világ ízei magyarul. Most édesség van soron, ischler, persze egy kicsit másképp. Nézzék meg, hogyan készül, és természetesen készítsék is el így otthon!

Azzal kezdünk most, hogy a liszthez hozzákeverjük a darált mogyorót, a cukrot, a tojássárgáját, a citromhéjat és a fahéjat. A vajat elmorzsoljuk a lisztben, és az egészet gyorsan összegyúrjuk. Betesszük a hűtőbe pihenni kb. 1 órára.

Ezután lisztezett nyújtódeszkán kb. fél cm vékonyra nyújtjuk. Kis lyukú pogácsaszaggatóval kiszúrjuk, rátesszük a sütőlapra és megsütjük.

Ha teljesen kihűlt, 2-2 korong közé málna vagy ribizke ízt teszünk. A csokimázat felengedjük, a sütemény tetejét belemártjuk. Egyébként attól hamis, hogy csak a teteje csokis, az alja pedig nem. Házi lekvárhoz aktuális árakat itt találnak.

 

Itt ajánlunk egy csokis édességet!

 

Jó böngészést a Mit főzzünk ma?-videók között, itt! Ha szeretnének még válogatni további húsos receptek között, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és válasszák ki a mai hangulatokhoz leginkább passzoló receptet.

Ha szeretne még további receptek között böngészni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában teheti meg. Nézzen körül, válassza ki a mai hangulatának megfelelő receptet, és készítse el!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el! És, jöjjenek holnap is, mi itt leszünk!

Jó étvágyat kívánunk!Comments are closed.