Online Gasztronómiai Magazin

Mogyorós sertésszűz

A mogyorós sertésszűz recept hozzávalói

60 dkg sertésszűz, 10 dkg szilva, 1 evőkanál szójaszósz, 2 evőkanál méz, 6 dkg sárgarépa, 5 dkg mogyoró,  1 evőkanál osztrigaszósz, 1 evőkanál rizsborecet

Mogyorós sertésszűz

 

A mogyorós sertésszűz recept elkészítése

 

Előzetesen, mielőtt bárki megijedne, szűkszavú, lényegretörő recept következik:). De minden benne van, ami ennek az ételnek az elkészítéséhez szükséges, egyben jelzi azt is, hogy gyors, serpenyős ételről beszélünk, ami akár hétköznap is elkészíthető az esti családi beszélgetés közben, akár.

A sertésszüzet felcsíkozzuk, és egy serpenyőben lepirítjuk.

A sertésszűzhöz aktuális árat itt találnak!

Hozzáadjuk a mézet, a vágott sárgarépát, a szilvát, a szójaszószt, az osztrigaszószt és egy kevés rizsborecetet.

 

Mogyorós sertésszűz 2

Mogyorós sertésszűz 2

 

Az egészet összeforraljuk, és a végén megszórjuk pirított mogyoróval. Párolt rizzsel tálaljuk.

 

Egy más jellegű szűzreceptet itt találnak!

 

Ha szeretnének még válogatni további húsos receptek között, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és válasszák ki a mai hangulatokhoz leginkább passzoló receptet.

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el! Természetesen várjuk vissza Önöket holnap is, jöjjenek!

Jó étvágyat kívánunk!Comments are closed.