Online Gasztronómiai Magazin

Mozzarellás póréhagymás szendvics szardíniával

A mozzarellás póréhagymás szendvics szardíniával recept hozzávalói

1 kis póréhagyma, só, 1 doboz szardíniakonzerv, 1 db mozzarella sajt, 4 szelet toastkenyér, 3 dkg vaj, 10 dkg paprika, 10 dkg paradicsom, 10 dkg cukkini, 10 dkg gomba

Mozzarellás póréhagymás szendvics szardíniával

Mozzarellás póréhagymás szendvics szardíniával

 

A mozzarellás póréhagymás szendvics szardíniával recept elkészítése

 

Jöjjön most egy kis képzavar, szendvics, ami mégsem szendvics. Merthogy ez egy olyan szendvics lesz, amit nem lehet kézbe fogni, nem lehet megszokott módon jól beleharapni. Persze ez nem véletlen, mert, főleg a konyhában nincsenek véletlenek! Reméljük tetszeni fog, miután elkészítették!

Most azzal kezdünk, hogy a póréhagymát megtisztítjuk, felkarikázzuk. Utána ugyanígy teszünk a többi zöldséggel is. A szardínia olajában, egy kevés vaj hozzáadásával megpirítjuk a zöldségeket.

A mozzarellát felszeleteljük. A toastkenyeret megpirítjuk, majd félbevágjuk Rátesszük a zöldségeket, a szardíniát és a mozzarellát.

A mozzarellához aktuális árat itt, a szardíniához pedig itt találnak.

 

Itt találnak egy másik szardíniás tippet!

 

Nézzék meg további ajánlatainkat is!

Jó böngészést a Mit főzzünk ma?-videók között, itt! Ha szeretnének még válogatni húsos receptek között is, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és válasszák ki a mai hangulatokhoz leginkább passzoló receptet.

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válasszák ki, amelyik legjobban tetszik ma, vagy akár holnap, és készítsék is el!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el!

Jó étvágyat kívánunk!Comments are closed.