Online Gasztronómiai Magazin

Nyúlgerinc, kecskesajttal töltve

Hozzávalók, nyúlgerinc, kecskesajttal töltve

8 szelet nyúlgerinc filé, 8 dkg kecskesajt, 8 szelet füstölt sonka, só, bors, 1 db citrom, 10 dkg vaj, 1 csomag petrezselyem, 4 adag burgonya

Nyúlgerinc, kecskesajttal töltve

Nyúlgerinc, kecskesajttal töltve

A nyúlgerinc, kecskesajttal töltve recept elkészítése

 

A régi időkben a nyúlhús mindennapi nyersanyag volt őseink konyháján. Levest készítettek, belőle mártással, egészben sütve fantasztikus ételkölteményekként tálalták fejedelmeink konyháján! A nyúlgerinchez aktuális árat itt találnak!

Nézzék meg, hogyan készül most, és természetesen készítsék el Önök is így otthon!

A nyúlgerinc nálunk a szállodában egy nagy kedvenc, amikor ezt adjuk a vendégeknek, soha nem elég. Talán Önök is így járnak vele, igyekszem jól bevált recepttel segítséget adni ehhez! A kecskesajt pedig külön fejezet a gasztronómiában. És akkor a citromos mártásról még nem is beszéltünk. Szóval, van kraft a receptben, nézzék meg!

Most azzal kezdünk, hogy a nyúlgerincfiléket lehártyázzuk, középen kettévágjuk, kinyitjuk, egy picit klopfoljuk. Sóval, borssal fűszerezzük, beletesszük a füstölt sonkát, a kecskesajtot, majd ráhajtjuk, és összetűzzük őket, végül pedig serpenyőben megsütjük.

Nyúlgerinc, kecskesajttal töltve, ahogyan a Mit főzzünk ma? konyhájában készült

Nyúlgerinc, kecskesajttal töltve, ahogyan a Mit főzzünk ma? konyhájában készült

Citromos mártást készítünk: a visszamaradt zsiradékon petrezselyemzöldet és a citromlét vajjal besűrítjük, és készen is vagyunk vele. Azt javaslom, petrezselymes burgonyával tálalják: igazából csak sikeres lehet! Feltétlenül próbálják ki!

 

Egy másik, szintén nyúlhússal, de más karakterrel készült receptet itt találnak!

 

Jó böngészést a Mit főzzünk ma?-videók között, itt! Ha szeretnének még válogatni további húsos receptek között, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak!

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el! És jöjjenek vissza holnap is, várjuk Önöket!

Jó étvágyat kívánunk!Comments are closed.