Online Gasztronómiai Magazin

Olasz haltál

Az olasz haltál recept hozzávalói

20 dkg tengeri halfilé, 20 dkg tenger gyümölcsei (polip, rákolló, kagyló), 10 dkg zöldborsó, 1 db cukkini, 1 db padlizsán, 2 db vöröshagyma, 20 dkg vaj, olívaolaj, 5 dkg fokhagyma, oregánó, 1 dl tejszín, 1 dl fehérbor, 30 dkg tollhegytészta

Olasz haltál

Olasz haltál

 

Az olasz haltál recept elkészítése

 

Európa és a világ ízei magyarul - a tengeri halfilé mellé tenger gyümölcseit használunk, remek fűszerezéssel, és stílszerűen tollhegytésztával. Ha sikerült kedvet csinálni, lássanak hozzá gyorsan, és természetesen készítsék is el így otthon!

Azzal kezdünk most, hogy a tollhegytésztát a szokott módon, fogkeményre bő sós vízben kifőzzük. Közben a tengeri halfilét ujjnyi vastag csíkokra daraboljuk. Vajon megpirítjuk az apróra vágott vöröshagymát, hozzáadjuk a halcsíkokat, a felengedett tenger gyümölcseit, és a szintén csíkokra darabolt zöldségeket. Az alaszkai tőkehalfiléhez aktuális árat itt találnak.

Fűszerezzük, majd tejszínnel, fehérborral felöntjük. Tálaláskor összekeverjük a főtt tollhegytésztával, így kínáljuk.

 

Egy másfajta hangulatú tengeri halas receptet itt találnak!

 

Ha szeretnének még böngészni további halas, esetleg rákos, kagylós receptek között, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Reméljük, találnak majd újdonságot, és el is készítik.

Jó böngészést a Mit főzzünk ma?-videók között, itt! Ha körülnéznének még változatos húsos receptek között is, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak köztük, ami megtetszik, készítsék el!

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el! Természetesen várjuk vissza holnap is!

Jó étvágyat kívánunk!Comments are closed.