Online Gasztronómiai Magazin

Olívás kacsamell

Az olívás kacsamell recept hozzávalói

2 kacsamell, 15 szem olívabogyó, 3 hagyma, 1 dl muskotályos bor, 2 evőkanál extra szűz olívaolaj, só, bors

Olívás kacsamell

Olívás kacsamell

 

Az olívás kacsamell recept elkészítése

 

Az az igazság, hogy a kacsát ma simán megsütjük, ebben nagyon sok extra nem lesz. De persze nem Mit főzzünk ma? receptről lenne szó, ha nem lenne benne ötlet. Ami most a köretet érinti, nézzék meg, miként, és készítsék is el így a kacsát!

Rombuszt formázva vágásokat ejtünk a kacsamell bőrén. Sózzuk, borsozzuk. Egy serpenyőben olajon mindkét oldalát aranybarnára pirítjuk úgy, hogy a hús belseje rózsaszín maradjon. Kivesszük a húst a serpenyőből. A kacsamellhez aktuális árat itt találnak.

Az olajbogyókat négy darabba vágjuk. A hagymát hámozzuk, és felszeleteljük. A hagymát abban az olajban pirítjuk, amin a húst kérgeztük, majd borral locsoljuk, és hozzáadjuk az olajbogyókat. 2-3 percig főzzük.

Felszeleteljük a kacsamellet, és főtt hagymával, olajbogyóval tálaljuk.

 

Egy másik remek kacsareceptet itt találnak!

 

Ha szeretnének még válogatni további húsos receptek között, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és válasszák ki a mai hangulatokhoz leginkább passzoló receptet.

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el! Természetesen várjuk vissza Önöket holnap is, jöjjenek!

Jó étvágyat kívánunk!Comments are closed.