Online Gasztronómiai Magazin

Óriás sertésszelet mustárosan, hagymásan

Az óriás sertésszelet mustárosan, hagymásan recept hozzávalói

4 db, kb. 20 dkg-os, nagyon alaposan kiklopfolt sertéskaraj, 4 fej hagyma, 2,5 dl mustár, 1 dl ketchup, 0,5 dl worcester szósz, grillsó, őrölt bors

Óriás sertésszelet mustárosan, hagymásan

Óriás sertésszelet mustárosan, hagymásan

 

Az óriás sertésszelet mustárosan, hagymásan recept elkészítése

 

Ez most bizony munkás recept, tessenek felkészülni rá, megijedni persze nem kell. Természetesen megéri dolgozni vele, különben nem is adnánk közre, de van vele dolog, az biztos. A végeredmény önmagáért beszél majd, nézzék csak meg, és készítsék is el így! A karajhoz aktuális árat itt találnak.

Na most jön az akkurátus munka, a hússzeleteket sózzuk, borsozzuk és vékonyan megkenjük mustárral. Kevés olajjal meglöttyintjük a szeleteket, ahogyan edénybe rakjuk. 1-2 napig pácoljuk hűtőben.

A hagymákat karikázzuk, elkezdjük megpirítani. Ehhez az ételhez boronatárcsa a legideálisabb. Folyamatosan keverjük a hagymát, amikor összeesik, adjuk hozzá a maradék mustárt és a ketchupot, a worcestert, és keverjük jól össze. Így összesülnek az ízek. A worcester szószhoz aktuális árat itt találnak.

Majd a hús jön, óvatosan kivesszük a pácból, hirtelen megsütjük az egyik oldalát, megfordítjuk és rátesszük, a hagymát és vele együtt sütjük készre. Higgyék el megéri a szőrözés, tényleg nagyon finom lesz a végeredmény. Feltétlenül próbálják ki, garanciális recept!

 

Természetesen a Mit főzzünk ma? recepttárában van példa mustáros, hagymás receptre, természetesen mindig egy kicsit másképp, nézzék meg így is!

 

Munkás recepthez is jár a zene, sőt, ahhoz kell leginkább. A jókedv garantált, és ha jókedv van, akkor tökéletes étel készül a konyhában.

Ha szeretne még további receptek között böngészni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában teheti meg. Nézzen körül, válassza ki a mai hangulatának megfelelő receptet, és készítse el!

Ha megtetszett a recept, de akkor is szeretne egy jó sütit készíteni, amikor kevés az ideje? Egyszerű, gyors sütirecepteket is talál itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában, nézzen körül! Várjuk vissza holnap is!

Jó étvágyat kívánunk! Comments are closed.