Online Gasztronómiai Magazin

Őszibarackos, laskás rablóhús búzalepényen

Az őszibarackos, laskás rablóhús búzalepényen recept hozzávalói

40 dkg tisztított nyúlgerinc, 15 dkg őszibarack, 20 dkg laskagomba, 30 dkg hántolt búza, 3 db tojás, 2 gerezd fokhagyma, só, bors, petrezselyemzöld

Őszibarackos, laskás rablóhús búzalepényen

Őszibarackos, laskás rablóhús búzalepényen

 

Az őszibarackos, laskás rablóhús búzalepényen recept elkészítése

 

A rablóhús kétségkívül a nyarat idézi, vagy mondjuk úgy, igazi nyári recept? Ez így nem teljesen igaz, mert odabent a konyhában is el lehet készíteni. Vagyis: rablóhúst bármikor!

A fűszerezett nyúlgerincet az őszibarackkal és a laskagombával sorban nyársra fűzzük, és megsütjük. A sütés történhet grill lapon vagy serpenyőben, a műsorban ez utóbbit választottuk. A laskagombához aktuális árat itt találnak.

A búzát bő vízben puhára főzzük, leszűrjük, tojással, fűszerekkel ízesítjük, lepény alakúra formázzuk, grill lapon vagy serpenyőben megsütjük.

A maradék laskagombát újhagymával, fokhagymával lepirítjuk, sóval, borssal, petrezselyemzölddel ízesítjük. Az őszibarackot külön megpirítjuk a grillsütőn, majd együtt tálaljuk.

 

Itt találnak egy másik nyársas receptet!

 

Ha szeretnének még válogatni további húsos receptek között, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és válasszák ki a mai hangulatokhoz leginkább passzoló receptet.

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el! Természetesen várjuk vissza holnap is!

Jó étvágyat kívánunk!Comments are closed.