Online Gasztronómiai Magazin

Pácolt, fűszeres nyúlcomb

A pácolt, fűszeres nyúlcomb recept hozzávalói

4 db közepes nyúlcomb, só, bors, 2 dl tej, 10 dkg spenót, 5 dl zöldségalaplé, 2 gerezd fokhagyma, 1 db vöröshagyma, 8 db közepes zöldpaprika, 1 csomag petrezselyemzöld, 3 evőkanál vaj

Pácolt, fűszeres nyúlcomb

Pácolt, fűszeres nyúlcomb

 

A pácolt, fűszeres nyúlcomb recept elkészítése

 

Rendszeresen ajánljuk a Mit főzzünk ma? kedves Olvasói figyelmébe a nyulat, nem véletlenül. Most a nyúlcomb került a kosárba, és onnan a konyhaasztalra. Nézzék meg, ma hogyan készül - és persze készítsék el Önök is így!

Most azzal kezdünk, hogy a nyúlcombot  tejbe beáztatjuk, lecsöpögtetjük. Serpenyőben fokhagymás, fűszeres olajban elősütjük, fűszerezzük. Hozzátesszük a spenótlevelet, ráöntjük a fokhagymás tejet, majd keményítővel besűrítjük. A nyúlhoz aktuális árakat itt találnak.

A paprikát külön sütjük meg, ha tanácsolhatom, vajon. Egészen más lesz az íze, pedig csupán ennyi a titok: a jó vaj! A Mit főzzünk ma? műsorában jázminrizst készítettünk hozzá, a szokott módon, tegyenek így Önök is! Jól illik hozzá egy merlot, akár a Balaton környékéről. Ha esetleg inkább sörösök, ajánlunk hozzá egy szűretlen kellerbiert, például a Hacker-Pschorrtól, tökéletesen simul a nyúlhoz.

 

Egy másfajta nyuszis receptet itt találnak, nézzék meg ezt is!

 

Jó böngészést a Mit főzzünk ma?-videók között, itt! Ha szeretnének még válogatni további húsos receptek között, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és válasszák ki a mai hangulatokhoz leginkább passzoló receptet.

Ha szeretne még további receptek között böngészni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában teheti meg. Nézzen körül, válassza ki a mai hangulatának megfelelő receptet, és készítse el!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el! És, jöjjenek holnap is, mi itt leszünk!

Jó étvágyat kívánunk!Comments are closed.