Online Gasztronómiai Magazin

Pácolt kardhal nyárson, teljes videórecept

A pácolt kardhal nyárson, teljes videórecept hozzávalói

3 gerezd zúzott fokhagyma, 0,5 dl citromlé, 3 teáskanál pirospaprika, 1 dl szűz olívaolaj, só, bors, 4 db paradicsom, 2 fej hagyma, az egyik lereszelve, babérlevél, 2 evőkanál petrezselyem, 1 kg kardhal, 1,5 cm-es kockára vágva, 2 dkg tökmag

A teljes szöveges receptben, ami itt található, minden információt megadtunk, ami egyrészt kedvet csinál ehhez a recepthez, másrészt részletezi a költségeket is, hiszen az sem mellékes. Mielőtt sokan megijednének, nézzék meg az infókat, nem olcsó, de nem is elérhetetlenül drága ételről van szó! És ha ki akarnak tenni magukért (mert ki akarnak, nem?), akkor ez egy remek fogás!

De nézzük csak, miről is van szó, itt a teljes anyag:

 

 

Reméljük, elnyerte a tetszésüket, és kedvet is kaptak az elkészítéséhez. Kedvcsinálóként adunk egy képet is, a nyárs így nézett ki nálunk, miután elkészült:

Kardhalnyárs, teljes videórecept

Kardhalnyárs, teljes videórecept

Ha valaki, valamilyen oknál fogva nem nézte meg a teljes szöveges receptet (még, ugye?), annak itt adunk tervezési segítséget a kardhalhoz, mielőtt teljesen megijedne, hogy ez bizony nagyon drága lesz. Nagyon drága, az tény, de nem is mindennapos receptnek szántuk. Ahogy mondani szoktuk, a recepttárban ilyen receptnek is kell lennie, plusz azt se feledjük, hogy az igazán jó kolbász kilós ára ennek a kardhalnak kb. a fele. Mi megtettük a javaslatunkat, a döntés az Önöké!

 

Itt találnak még egy halreceptet, ezúttal egy egyszerű tengeri halfilére!

 

Ha ránéztek a halreceptre, és megkívántak egy remek salátát - akár köretként felhasználva ehhez, itt adunk egy receptet!

 

NÉZZÉK MEG TOVÁBBI AJÁNLATAINKAT IS!

Jó böngészést a Mit főzzünk ma?-videók között, itt!

Ha szeretnének még válogatni húsos receptek között is, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és válasszák ki a mai hangulatokhoz leginkább passzoló receptet.

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válasszák ki, amelyik legjobban tetszik ma, vagy akár holnap, és készítsék is el!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el! Természetesen várjuk vissza holnap is!

Jó sütést, főzést, és persze jó étvágyat kívánunk!Comments are closed.