Online Gasztronómiai Magazin

Padlizsán mangoldleveles sárgarépával

A padlizsán mangoldleveles sárgarépával recept hozzávalói

60 dkg padlizsán, 2 gerezd fokhagyma, 4 db mangoldlevél, 40 dkg sárgarépa, só, bors, petrezselyemzöld, 10 dkg vaj, 10 dkg krémsajt

Padlizsán mangoldleveles sárgarépával

Padlizsán mangoldleveles sárgarépával

 

A padlizsán mangoldleveles sárgarépával recept elkészítése

 

Ilyen az, amikor a munka nagyját a gépre bízzuk, ebben az esetben a mikróra. Zöldségek, ügyesen összeválogatva, remekül harmonizálnak az ízek - ezek összeválogatása volt a mi dolgunk. Az Önöké pedig nem más, mint hogy nézzék meg, melyek ezek a zöldségek, hogyan készülnek, és természetesen készítsék is el így otthon!

Azzal kezdünk ma, hogy a padlizsánt ujjnyi vastag karikákra vágjuk, utána pedig lesózzuk. 10 percig legalább állni hagyjuk, majd leszárítjuk. A sárgarépát megtisztítjuk, előfőzzük, majd mangoldlevélbe csomagoljuk, és így pároljuk készre. A padlizsánhoz aktuális árat itt találnak.

A padlizsánt fokhagymás vajban aranysárgára sütjük, rátesszük a párolt sárgarépát, a zöldséges alapléből pedig petrezselyem és krémsajt hozzáadásával mártást készítünk, és így tálaljuk.

 

Egy másfajta zöldséges receptet itt találnak, nézzék meg, készítsék el ezt is!

 

Jó böngészést a Mit főzzünk ma?-videók között, itt! Ha szeretnének még válogatni további húsos receptek között, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és válasszák ki a mai hangulatokhoz leginkább passzoló receptet. Várjuk vissza Önöket holnap is!

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el! És jöjjenek vissza holnap is, várjuk Önöket!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el!

Jó étvágyat kívánunk!Comments are closed.