Online Gasztronómiai Magazin

Padlizsános rizses lecsó hátszínroláddal

A padlizsános rizses lecsó hátszínroláddal recept hozzávalói

80 dkg hátszín, 20 dkg paprika, 20 dkg paradicsom, 10 dkg szalonna, 2 db újhagyma, 10 dkg padlizsán, só, bors, pirospaprika, rizs

Padlizsános rizses lecsó hátszínroláddal

Padlizsános rizses lecsó hátszínroláddal

 

A padlizsános rizses lecsó hátszínroláddal recept elkészítése

 

A kicsit másképp-szlogen jegyében most lecsó készül a Mit főzzünk ma? konyhájában. Természetesen kicsit másképp.

A hátszínt sózzuk, borsozzuk, az apróra felvágott újhagymában megforgatjuk. Feltekerjük, és ujjnyi szeleteket vágunk belőle. A hátszínhez aktuális árat itt találnak.

Ezeket a szeleteket nyársra fűzzük, forró olajban, ízlés szerint megsütjük. Közben szalonnát pirítunk, és a szokott módon elkészítjük a lecsót.

Mi kicsit változtattunk rajta, ugyanannyi paprikát és paradicsomot, valamint padlizsánt is tettünk bele. Tudják, kicsit másképpen.

 

Egy másik lecsós receptet itt találnak!

 

Ha szeretnének még válogatni további húsos receptek között, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és válasszák ki a mai hangulatokhoz leginkább passzoló receptet.

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el! Természetesen várjuk vissza Önöket holnap is, jöjjenek!

Jó étvágyat kívánunk!Comments are closed.