Online Gasztronómiai Magazin

Palacsintarolád lekvárral, mogyorókrémmel töltve

A palacsintarolád lekvárral, mogyorókrémmel töltve recept hozzávalói

2 db tojás, só, 1 evőkanál cukor, 2,5 dl tej, 2,5 dl szóda, 30 dkg liszt, olaj, áfonyalekvár, nutella

Palacsintarolád lekvárral, mogyorókrémmel töltve

Palacsintarolád lekvárral, mogyorókrémmel töltve

 

A palacsintarolád lekvárral, mogyorókrémmel töltve recept elkészítése

 

Az egyszerűen elkészíthető édességek egyik csúcsa a rafináltan elkészített palacsinta, ez következik most. Természetesen alkalmazunk egy-két apró trükköt, de ezt már mindenki tudja, aki a Mit főzzünk ma? visszatérő Olvasója. Nézzék meg ezt a variációt is, és készítsék el így a palacsintát!

Azzal kezdünk most, hogy elkészítjük a palacsintatésztát. A tojást kikeverjük a cukorral, hozzáadjuk a sót, 1 evőkanál olajat, a tejet, a szódát és a lisztet. Szép simára keverjük. Palacsintasütőben kisütjük a palacsintákat. Kicsit hagyjuk hűlni. A palacsinta alapreceptjét itt találják.

És akkor következhet a töltés. Leteszünk egy palacsintát, megkenjük lekvárral, majd a másik palacsintát ráhelyezzük, de egy kicsit lejjebb tesszük, mit az előzőt. Megkenjük nutellával, újabb palacsinta következik, ezt lekvárral kenjük be. Lekvárokhoz széles választékot és aktuális árakat itt találnak.

A három palacsintát együtt tekerjük fel. Tálalásnál ferdén vágjuk fel.

 

Még egy édesség?

 

Jó böngészést a Mit főzzünk ma?-videók között, itt! Ha szeretnének még válogatni további húsos receptek között, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak!

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el! És jöjjenek vissza holnap is, várjuk Önöket!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el!

Jó étvágyat kívánunk!Comments are closed.