Online Gasztronómiai Magazin

Pappardelle mogyorós csirkével

A pappardelle mogyorós csirkével recept hozzávalói

40 dkg csirkemell, fél szál póréhagyma, 1 db erős zöldpaprika, 15 dkg sós mogyorókrém, 1 dl kókusztej, só, 0,5 kg pappardelle, 10 dkg mogyoró

 

[brid video="218260" player="11524" title="Mit fzznk ma Pappardelle mogyors csirkvel elzetes"]

 

A pappardelle mogyorós csirkével recept elkészítése

 

A klasszikus tésztafőzésnyi idős recept, természetesen teljes értékű videón végigkísérve a főzés folyamatát. Nézzék meg, mi hogyan készítettük el ezt a receptet a Mit főzzünk ma? műsorában, és tegyenek így Önök is!

Most azzal kezdünk, hogy a mogyorót megpirítjuk, a tésztát pedig feltesszük főni. Közben a csirkét csíkokra vágjuk, sózzuk, és serpenyőben sütni kezdjük. A póréhagymát és az erős zöldpaprikát felaprítjuk. A csirkemellhez aktuális árat itt találnak.

Kókusztejjel felöntjük a húsunkat, majd egy kis vizet is adunk hozzá, utána póréhagymát, mogyorókrémet is. A legvégén tesszük hozzá a pirított mogyorót. Tésztára rakjuk a dresszinget, így tálaljuk petrezselyemzöld díszítéssel.

Sok-sok tésztás receptet itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában találnak, ha kedvük lenne keresgélni. Reméljük, nem csak keresni fognak, hanem el is készítik a kiválasztott receptet! Ma is, holnap is - mert holnap is várjuk vissza!

Pappardelle mogyorós csirkével

Pappardelle mogyorós csirkével

A teljes videóreceptet itt találják.

 

Jó böngészést a Mit főzzünk ma?-videók között, itt! Ha körülnéznének még változatos húsos receptek között, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak köztük, ami megtetszik, készítsék el!

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el! És tudják jól, természetesen várjuk vissza holnap is, mi itt leszünk!

 

Szeretne még egy tésztás receptet?

 

Jó étvágyat kívánunk!Comments are closed.