A paradicsomos tojásos tengeri halfilé recept hozzávalói
- 60 dkg tengeri halfilé,
- 5 db paradicsom,
- 1 fej hagyma,
- petrezselyem,
- só,
- bors,
- 4 db tojás,
- újhagyma

Paradicsomos tojásos tengeri halfilé
A paradicsomos tojásos tengeri halfilé recept elkészítése
Az egyszerű tengeri halfiléhez most egy hagyományos megoldást kínálunk, ez lesz a paradicsomos tojás. Nagyon egyszerű recept, remek végeredménnyel, nézzék meg, hogyan készül, és természetesen készítsék is el így otthon!
Most azzal kezdünk, hogy a paradicsomokat leforrázzuk, lehúzzuk a héját, majd felkockázzuk.
Egy kevés finomra vágott hagymát kevés olajon lepirítunk, és hozzáadjuk a kockázott paradicsomot. Jól összeforraljuk. Sózzuk, és vágott petrezselymet adunk hozzá.
Az egészet egy serpenyőben felmelegítjük, hozzáadjuk a felvert tojásokat, és kisütjük. Megszórjuk vágott újhagymával.
A halakat most egyszerűen készítjük el, sózzuk, és serpenyőben kisütjük. A tojásos paradicsommal tálaljuk. A tengeri hekkfiléhez aktuális árat itt, az alaszkai tőkehalfiléhez itt találnak. A recepthez mindkét halfajta tökéletesen alkalmas, Önök döntenek, melyiket használják!
Ha szeretnének még böngészni halas receptek között, itt tehetik meg. Használják mindennap a Mit főzzünk ma? recepttárát!
Jó böngészést a Mit főzzünk ma?-videók között, itt! Ha szeretnének még válogatni további húsos receptek között, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak!
Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el!
Ha megtetszett a recept, de akkor is szeretne egy jó sütit készíteni, amikor kevés az ideje? Egyszerű, gyors sütirecepteket is talál itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában, nézzen körül! Várjuk vissza holnap is!
Jó étvágyat kívánunk!