Online Gasztronómiai Magazin

Paradicsomos zöldségszalma harcsával, teljes videórecept

A paradicsomos zöldségszalma harcsával, teljes videórecept hozzávalói

60 dkg harcsa, 1 db padlizsán, 1 db cukkini, 1 db póréhagyma, 2 db répa, 1 db zellergumó, 1 db piros kaliforniai paprika, 1 db sárga kaliforniai paprika, 1 db zöld kaliforniai paprika, 4 db paradicsom, 10 dkg vaj, 40 dkg penne

Hogy a hal mennyire egészséges, elég nyilvánvalóan bizonyítják a japán statisztikák. A hosszú élet egyik titka a halfogyasztás. Az ízekről még nem is beszéltünk...

A harcsát sózom, borsozom, olajban megsütöm. Tálalom, alulra a zöldséges tészta, tetejére a harcsa. Petrezselyemzölddel díszítem. A harcsához (tökéletes választás az afrikai harcsa is!) aktuális árat itt találnak.

Most pedig jöjjön a videó, hogy hogyan kell elkészíteni ezt a receptet, teljes részletességgel:

 

Paradicsomos zöldségszalma harcsával, teljes videórecept

 

[brid video="225232" player="11524" title="Mit fzznk ma Paradicsomos zldsgszalma harcsval teljes viderecept"]

És itt is a végeredmény:

Paradicsomos zöldségszalma harcsával, teljes videórecept

Paradicsomos zöldségszalma harcsával, teljes videórecept

 

Ha szeretnének még böngészni további halas, esetleg rákos, kagylós receptek között, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Reméljük, találnak majd újdonságot, és el is készítik. Jöjjenek holnap is!

 

A teljes szöveges receptet itt találják!

 

Egy másik halas receptvideót pedig itt!

 

Jó böngészést a Mit főzzünk ma?-videók között, itt! Ha szeretnének még válogatni további húsos receptek között, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és válasszák ki a mai hangulatokhoz leginkább passzoló receptet.

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el! És jöjjenek vissza holnap is, várjuk Önöket!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el!

Jó sütést-főzést!Comments are closed.