Online Gasztronómiai Magazin

Parajos gnocchi parmezánnal

A parajos gnocchi parmezánnal recept hozzávalói

50 dkg burgonya, 20 dkg liszt, só, 1 evőkanál olaj, 1 db tojás sárgája, fokhagyma, 50 dkg spenót (paraj), parmezán sajt

Parajos gnocchi parmezánnal

Parajos gnocchi parmezánnal

 

A parajos gnocchi parmezánnal recept elkészítése

 

Ezúttal nem kész gnocchit használunk, hanem mi készítjük el. Higgyék el, egészen más íze lesz az otthon készült galuskának! Adott a terv, nézzék meg, hogyan készül, és természetesen készítsék el Önök is így otthon!

Azzal kezdünk most, hogy a burgonyát megfőzzük, majd hozzáadjuk a lisztet, a tojást, megsózzuk. Összekeverjük, és a kapott masszából galuskát szaggatunk. Bő, forrásban lévő vízben kifőzzük.

Egy serpenyőben olajat melegítünk, a parajt lehúzatjuk rajta. Kevés sót és fokhagymát adunk hozzá. Tejszínnel felöntjük, majd összekeverjük a gnocchival, végül a tálalásnál reszelt parmezánt szórunk rá. A parmezánhoz aktuális árat itt találnak. Tényleg ennyire egyszerű, és remek házias ízeket kapunk. Feltétlenül készítsék el!

 

Itt pedig egy másik gnocchis receptet találnak, nézzék meg ezt is!

 

Jó böngészést a Mit főzzünk ma?-videók között, itt! Ha szeretnének még válogatni további húsos receptek között, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és válasszák ki a mai hangulatokhoz leginkább passzoló receptet. Várjuk vissza Önöket holnap is!

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válasszák ki, amelyik legjobban tetszik ma, vagy akár holnap, és készítsék is el!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el!

Jó étvágyat kívánunk!Comments are closed.