Online Gasztronómiai Magazin

Párizsi borjúérmék paradicsomágyon

A párizsi borjúérmék paradicsomágyon recept hozzávalói

80 dkg borjúcomb, só, bors, tojás, liszt, 60 dkg paradicsom, só, bors, petrezselyemzöld, madársaláta, olívaolaj, 1 evőkanál darált medvehagyma

Párizsi borjúérmék paradicsomágyon

Párizsi borjúérmék paradicsomágyon

 

A párizsi borjúérmék paradicsomágyon recept elkészítése

 

Két különlegessége van a receptnek, az egyik maga a hús, tény, hogy nem olcsó verziót kínálunk, de nem véletlenül tesszük. A másik a paradicsomágy fűszerezése - de ez utóbbit már keressék meg a receptben! Nézzék meg, hogyan készül, és természetesen készítsék is el így otthon!

Most azzal kezdünk, hogy a borjúcombból érméket vágunk. Az előkészített darabokat lisztezzük, majd felvert tojásba mártjuk, és így sütjük ki bő olajban. Célszerű, ha az olaj teljesen ellepi az érméket. A hozzávalóknál olívaolaj szerepel, de süthetnek szőlőmagolajban is, adott esetben próbálják ki azzal is! Meg is vagyunk a párizsias combokkal. A borjúcombhoz aktuális árat itt találnak.

Következik a paradicsomágy elkészítése, különleges fűszerezéssel. A paradicsomot felszeleteljük, majd a darált medvehagymát olívaolajjal, sóval, borssal összekeverjük, és megöntözzük vele a paradicsomot. Madársalátát teszünk mellé, erre tálaljuk a felszeletelt borjúérméket. Bízunk benne, hogy megtetszett ez a Mit főzzünk ma? recept is, készítsék el feltétlen!

 

Egy másik receptet borjúra itt találnak, nézzék meg ezt is!

 

Jó böngészést a Mit főzzünk ma?-videók között, itt! Ha szeretnének még válogatni további húsos receptek között, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és válasszák ki a mai hangulatokhoz leginkább passzoló receptet.

Ha szeretne még további receptek között böngészni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában teheti meg. Nézzen körül, válassza ki a mai hangulatának megfelelő receptet, és készítse el!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el! És, jöjjenek holnap is, mi itt leszünk!

Jó étvágyat kívánunk!Comments are closed.