Online Gasztronómiai Magazin

Párolt pisztrángtekercs

A párolt pisztrángtekercs recept hozzávalói

4 db pisztráng filézve, 8 db füstölt fürjtojás, 20 dkg sárgarépa, 10 dkg póréhagyma, 10 dkg cukkini, 20 dkg champignon gomba, 10 dkg vaj, 1 l halalaplé

Párolt pisztrángtekercs

Párolt pisztrángtekercs

 

A párolt pisztrángtekercs recept elkészítése

 

Jöjjön egy igazán egyszerű és gyors halas recept. Most nem mondjuk el sokadszorra, hogy a hal mennyire egészséges, inkább azt mondjuk, ez egy igen finom étel, amit bizony meg kell kóstolni! Nézzék meg, hogyan készül, és természetesen készítsék is el így otthon!

Azzal kezdjük a mai recept elkészítését, hogy a pisztrángfiléket sózzuk, majd az előzőleg szeletekre vágott sárgarépával, póréhagymával, cukkinivel, valamint a fürjtojásokkal göngyöljük. A pisztránghoz aktuális árat itt találnak.

A következő lépés, hogy az előkészített tekercseket halalaplében pároljuk. A halalaplé készítéséhez egy kis előzetes: A jól megmosott haldarabokat egy nagy fazékba tesszük. Meghámozzuk a hagymát, majd durvára vágjuk, a tisztított póréhagymát viszont kis darabokra vágjuk, csakúgy, mint a sárgarépát, zellert. A teljes receptet itt találják.

Ugyanezekből a zöldségekből készítsünk serpenyőben vajon sült zöldségeket. Mellé burgonyaköretet adhatunk. Remekül passzol mellé egy megfelelő hőmérsékletre hűtött sauvignon blanc, mondjuk a Balaton-felvidékről.

 

Egy másik pisztrángreceptet itt találnak, nézzék meg ezt is!

 

Ha szeretnének még böngészni további halas, esetleg rákos, kagylós receptek között, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Reméljük, találnak majd újdonságot, és el is készítik.

Jó böngészést a Mit főzzünk ma?-videók között, itt! Ha szeretnének még válogatni további húsos receptek között, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és válasszák ki a mai hangulatokhoz leginkább passzoló receptet. Várjuk vissza Önöket holnap is!

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válasszák ki, amelyik legjobban tetszik ma, vagy akár holnap, és készítsék is el!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el!

Jó étvágyat kívánunk!Comments are closed.