Online Gasztronómiai Magazin

Pikáns hátszíncsíkok

A pikáns hátszíncsíkok recept hozzávalói

80 dkg hátszín, 4 evőkanál szójaszósz, 1 evőkanál burgonyakeményítő, 40 dkg brokkoli, só, 20 dkg sárgarépa, 1 db kaliforniai paprika, 5 dkg gyömbér, 2 gerezd fokhagyma, 1 db narancs, 1 dl borjúpecsenyelé, 1 evőkanál cherry, olaj, chilipaprika, bors

Pikáns hátszíncsíkok

Pikáns hátszíncsíkok

 

A pikáns hátszíncsíkok recept elkészítése

 

A hátszín remek választás. Most egy sokadik elkészítési móddal lepjük meg a Mit főzzünk ma? kedves Olvasóit. Wokot készítsenek elő! Európa és a világ ízei magyarul? Igen!

A narancsot és a gyömbért lereszeljük. A csíkokra vágott hátszínt szójaszósszal, fűszerekkel 30 percig marináljuk. A hátszínhez tájékoztató árat itt találnak.

A paprikát és a sárgarépát feldaraboljuk, a pecsenyelét a cherryvel, szójaszósszal összekeverjük.

A forró wokban magas hőfokon a hátszíncsíkokat lepirítjuk, hozzáadjuk a sárgarépát, paprikát, brokkolit szójaszószt, chilit. Ha ízlésüknek az erős paprika jobban megfelel, használhatják azt is, egyébként a Mit főzzünk ma? műsorában mi is ezt választottuk.

Felöntjük pecsenyelével, kevés keményítőt teszünk hozzá, valamint a cherryt. Kb. 1 percig pirítjuk. Erős paprikával díszítjük.

 

Egy más karakterű hátszínreceptet itt találnak!

 

Jó böngészést a Mit főzzünk ma?-videók között, itt! Ha körülnéznének még változatos húsos receptek között, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak köztük, ami megtetszik, készítsék el!

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el! Természetesen várjuk vissza holnap is!

Jó étvágyat kívánunk!Comments are closed.