Online Gasztronómiai Magazin

Pirított máj csőtésztával

A pirított máj csőtésztával recept hozzávalói

40 dkg makaróni vagy csőtészta, só, 10 dkg vaj, kakukkfű, 5 dkg parmezán, 50 dkg sertésmáj, 0,5 dl vörösbor, 1 evőkanál paradicsompüré, 2 evőkanál méz, 1 evőkanál balzsamecet, koriander, fél csomag petrezselyemzöld

Pirított máj csőtésztával

Pirított máj csőtésztával

 

A pirított máj csőtésztával recept elkészítése

 

Hétköznapra kitalált, igazán egyszerű recept, egyszerű alapanyagokból. Szokás szerint azért van benne egy-két trükk, nézzék meg, melyek ezek. És természetesen készítsék is el így ezt a remek májat!

A tésztafőzésnél megszokott alapszabályok betartása mellett főzzük ki a csőtésztát, majd tegyük üvegtálba. Vajon paradicsompürét pirítunk, erre kerülhet a máj, majd a fűszerek – koriander, kakukkfű, végül pedig egy kis méz. Természetesen sózzuk, majd az egészet felöntjük vörösborral.

Tálaláskor a tésztát helyezzük el karikaformában, és a tészta tetejére tegyük a májdarabokat. Parmezánnal szórjuk meg, elsősorban természetesen a tésztát – pikáns lesz, az érdekes fűszerekkel pedig egy kicsit még különlegesebb. A sertésmájhoz aktuális árat itt találnak.

 

Itt pedig egy recept sertésszűzzel, teljesen más karakterrel!

 

Jó böngészést a Mit főzzünk ma?-videók között, itt! Ha körülnéznének még változatos húsos receptek között is, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak köztük, ami megtetszik, készítsék el!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el!

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el! És jöjjenek vissza holnap is, várjuk Önöket, mi itt leszünk!

Jó étvágyat kívánunk!Comments are closed.