Online Gasztronómiai Magazin

Pirított sertéssült újburgonyával

A pirított sertéssült újburgonyával recept hozzávalói

60 dkg hideg sertéssült, 30 dkg főtt újburgonya, só, bors, 10 dkg lilahagyma, 10 dkg ecetes uborka, 1 csomag petrezselyemzöld, 1 kiskanál majoranna, 2 evőkanál fehérborecet, 1 db fejessaláta, 2 db paradicsom, 2 gerezd fokhagyma

Pirított sertéssült újburgonyával

Pirított sertéssült újburgonyával

 

A pirított sertéssült újburgonyával recept elkészítése

 

Ezek az egyszerűen pirítottnak nevezett ételek mindig sikeresek: karakteres az ízük, és ráadásul gyorsan is elkészülnek.

A hideg sertéssültet az újburgonyával együtt vékony szeletekre vágjuk. A lilahagymát gerezdekre, míg az ecetes uborkát a sülthöz és a burgonyához hasonlóan szeletekre vágjuk, a petrezselyemzöldet pedig durvára aprítjuk. Sült hús elkészítéséhez receptet itt találnak, ez szűzpecsenyéből készült, amihez pedig árat itt találnak.

A fejessalátát tépjük, a paradicsomot gerezdekre vágjuk, és összekeverjük a fehérborecettel, valamint az olívaolajjal. A gerezdekre vágott fokhagymát az olívaolajon lepirítjuk, hozzáadjuk a burgonyát, a sertéssültet, végül pedig a lilahagymát., majd együtt pirítjuk. Következhet a karikára vágott ecetes uborka, és azt javaslom, salátakörettel tálaljuk.

 

Itt találnak egy másik sültreceptet, egészen más karakterrel, egészen más alapanyagból, nézzék meg ezt is!

 

Jó böngészést a Mit főzzünk ma?-videók között, itt! Ha szeretnének még válogatni további húsos receptek között, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak!

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el! És jöjjenek vissza holnap is, várjuk Önöket!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el!

Jó étvágyat kívánunk!Comments are closed.