Online Gasztronómiai Magazin

Pisztráng egyszerűen, kicsit másképp

A pisztráng egyszerűen, kicsit másképp recept hozzávalói

30 dkg pisztrángfilé, 20 dkg paradicsom, 10 dkg hagyma, só, bors, 8 dkg mogyorókrém, 40 dkg párolt rizs

Pisztráng egyszerűen, kicsit másképp

Pisztráng egyszerűen, kicsit másképp

A pisztráng egyszerűen, kicsit másképp recept elkészítése

 

Európa és a világ ízei magyarul - ez maga a Mit főzzünk ma? És itt is az újabb példa, mogyorókrémet használunk majd, persze nem cukrosat, nem kell megijedni!

Ezt a receptet Sorel hozta Kongóból. Vagyis: kongói recept, magyar fűszerezéssel. És nem kevésbé lényeges: amilyen rövid a recept, olyan könnyű is az elkészítése.

A vöröshagymát apróra vágjuk, forró olajban megpirítjuk, és összekeverjük a haldarabokkal. Megsózzuk, a mogyorókrémet vízzel elkeverjük, ezzel nyakon öntjük. Lassú tűzön hagyjuk főni 30 percig, és készen is vagyunk, lehet fogyasztani. Javasoljuk, hogy párolt rizsre tálalják. A halhoz aktuális árat itt találnak.

Desszertnek Sorel kókuszgolyót ajánl, azt mondja, az illik a legjobban ehhez a pisztránghoz – legalábbis ő így szereti.

 

Nincs kéznél kókuszgolyó recept? Dehogynincs, itt találják!

 

Ha szeretnének még böngészni további halas, esetleg rákos, kagylós receptek között, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Reméljük, találnak majd újdonságot, és el is készítik.

Jó böngészést a Mit főzzünk ma?-videók között, itt! Ha szeretnének még válogatni húsos receptek között is, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és válasszák ki a mai hangulatokhoz leginkább passzoló receptet.

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el! Természetesen várjuk vissza Önöket holnap is, jöjjenek!

Próbálják ki, jó étvágyat kívánunk!Comments are closed.