Online Gasztronómiai Magazin

Pisztrángfilé füstölt sonkával, salátákkal

A pisztrángfilé füstölt sonkával, salátákkal recept hozzávalói

60 dkg pisztrángfilé, 8 dkg pármai sonka, 50 dkg saláta (jégsaláta, madársaláta, ízlés szerint), 5 dkg fenyőmag, só, olaj, dióolaj, 10 dkg koktélparadicsom, fehérborecet

Pisztrángfilé füstölt sonkával, salátákkal

Pisztrángfilé füstölt sonkával, salátákkal

 

A pisztrángfilé füstölt sonkával, salátákkal recept elkészítése

 

Egy igazán remek ízű halat dolgozunk fel a mai receptben, már a sütésnél lesz egy kis többlet, előre persze nem áruljuk el, mi az, tessék megnézni! És persze készítsék is el így a pisztrángot!

Először is a pisztrángfilét megsózom. Ezután ráhelyezem a pármai sonkát, így összegöngyölöm, majd fogpiszkálóval összetűzöm. A pisztrángfiléhez aktuális árat itt találnak.

Én most a halat dióolajban sütöttem meg, nem véletlenül, mert így még különlegesebb. A jó magyar dióolajhoz aktuális árat itt találnak.

Megpirítjuk a fenyőmagot, majd ízlés szerint összeállítjuk a friss salátákat, amelyekhez pár szem koktélparadicsomot adunk, valamint természetesen a megpirított fenyőmagot. Végül fehérborecettel ízesítjük.

A salátákhoz adtunk előzetes tippeket, de tényleg Önökre bízzuk, hogy ízlésük szerint válogassák össze őket. De maradhatnak a jégsaláta-madársaláta verziónál is:).

 

És persze itt van egy másfajta pisztrángrecept, nézzék meg ezt is!

 

Jó böngészést a Mit főzzünk ma?-videók között, itt! Ha szeretnének még válogatni további húsos receptek között, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak!

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el! És jöjjenek vissza holnap is, várjuk Önöket!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el!

Jó étvágyat kívánok!Comments are closed.