Online Gasztronómiai Magazin

Pórés tokány zöldséges rizzsel, teljes videórecept

A pórés tokány zöldséges rizzsel, teljes videórecept hozzávalói

50 dkg sertésszűz, 1 szál póréhagyma, 2 dl fehérbor, 2 dl tejszín, só, bors, 1 db répa, 1 db zellergumó, 30 dkg rizs, 2 db hagyma

Sokféle tokány van. Csíkos hús - most egy kicsit másféleképpen. Én sertésszűzből készítem, azért, mert abból sokkal gyorsabban elkészül ez az étel - és nekem fontos, hogy Önök láthassanak mindent. Otthon nyugodtan elkészíthetik sertéscombból, marhából.

A szűzpecsenyéhez aktuális árat itt találnak.

Egy jó sertéstokánynál kevés jobb dolog van, ez tény. Ennek megfelelően ahány ház, annyi szokás, és mindenki a magáéra esküszik. Mi is. Meg is mutatjuk, részletesen, hogy miért:

 

Pórés tokány zöldséges rizzsel, teljes videórecept

 

[brid video="221871" player="11524" title="Mit fzznk ma Prs tokny zldsges rizzsel teljes viderecept"]

 

Ha így készítik el, az Önök asztalán is így fog kinézni a pórés tokány:

Pórés tokány zöldséges rizzsel, teljes videórecept

Pórés tokány zöldséges rizzsel, teljes videórecept

Ha szeretnének még válogatni további húsos receptek között, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és válasszák ki a mai hangulatokhoz leginkább passzoló receptet.

 

A teljes szöveges receptet itt találják!

 

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el! Várjuk vissza Önöket holnap is!

 

Póréhagymát használnának? Itt egy másik jellegű recept!

 

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el!

Jó sütés-főzést!Comments are closed.