Online Gasztronómiai Magazin

Profiterols, teljes videórecept

A profiterols, teljes videórecept hozzávalói

15 dkg porcukor, 15 dkg étcsokoládé, 11 dkg liszt, 14 db tojás, ebből 8 tojás sárgája, vaj, fél vaníliarúd, 0,5 l tej, 8 dkg zsiradék

A vizet a zsírral felforraljuk, egy csipet sót, cukrot teszünk bele. Hozzáadjuk a lisztet, és csomómentesre elkeverjük lassú tűzön, amíg a tészta el nem válik az edény falától. Habverő géppel keverjük, és egyenként hozzáadjuk a tojásokat.

Hogy ne csak a remek húsokban jeleskedjünk, hanem a kiváló sütikben is - a választás most a profiterolsra esett. Tablettel, telefonnal felkészülve irány a konyha, ha megakadnak, csak visszanézik, és már mehet is tovább a verkli:). Csokoládéhoz aktuális árakat itt találnak.

 

Profiterols, teljes videórecept

 

[brid video="214715" player="11524" title="Mit fzznk ma Profiterols teljes viderecept"]

 

Ha mindent helyesen csináltak, akkor most az Önök asztalán is ez látható:

Profiterols, teljes videórecept

Profiterols, teljes videórecept

Mégsem erre a csokis finomságra gondolt, vagy igen, de kipróbálna egy másik csokis receptet is? Tessék!

A teljes szöveges receptet itt találják.

 

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el! És jöjjenek vissza holnap is, várjuk Önöket!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el!

Jó hangulatú munkát a konyhában!Comments are closed.